top of page
Kopia av Kopia av Kopia av FB Cover.png

BEHANDLINGAR

SUGARING/ SOCKERVAXNING

TRÅDNING

Det finns flera fördelar med sugaring/ sockervaxning. Socker fastnar inte på levande hud och är därför perfekt vid intimvaxning som brasiliansk vaxning.
Förutom att du blir av med håret följer torr, död hud med. Resultatet blir en mjuk, peelad hud som har stimulerats till ökad cellförnyelse.

 

Trådning är världens äldsta hårborttagningsmetod för att ta bort oönskad hårväxt. Med hjälp av bomullstråd avlägsnas hår så korta som 1,5 mm. Trådning ger liknande sockervaxning också en peelande effekt på huden. Metoden går att använda på hela kroppen men det vanligaste är att tråda ansiktet.

LASHLIFT

BROWLIFT / BROWLAMINATION

Lashlift är perfekt för dig som vill framhäva dina egna fransar. Lashlift kan antingen göras väldigt naturligt eller mer dramatiskt beroende på önskat resultat. Behandlingen passar även för dig som inte kan göra en fransförlängning på grund av att du inte tål limmet eller dig som tidigare gjort fransförlängning och behöver ta en paus.

Browlift är en populär behandling där de egna stråna formas med hjälp av permanentvätskor speciellt anpassade för Browlift. Efter behandlingen kommer brynen blir mer lättstylade. Då vi jobbar med dina egna strån varierar slutresultat utifrån vad vi har att jobba med - tätare hår ger ett fylligare resultat

FÄRGNING FRANSAR & BRYN

Med hjälp av färg framhäver vi dina bryn och fransar. Välj mellan traditionell färg eller den banbrytande hybridfärgstekniken (Brazilian and Beauty är bland dom första med denna i Sverige). Upplev skillnaden!

Lashlift, Trelleborg, Brasiliansk vaxning, browlift, trådning, sockervaxning,
bottom of page