top of page
Brazilian and Beauty.png

BEHANDLINGAR.

Läs mer om behandlingarna på vår bokningssida.
 

SUGARING/ SOCKERVAXNING

TRÅDNING

Det finns flera fördelar med sugaring. Socker fastnar inte på levande hud och är därför perfekt vid hårborttagning på intimområdet så som bikini eller brasiliansk. Förutom att du blir av med håret följer torr, död hud med. Resultatet blir en mjuk, peelad hud som har stimulerats till ökad cellförnyelse.
 

Trådning är världens äldsta hårborttagningsmetod för att ta bort oönskad hårväxt. Med hjälp av bomullstråd avlägsnas hår så korta som 1,5 mm. Trådning ger liknande sockring också en peelande effekt på huden. Metoden går att använda på hela kroppen men det vanligaste är att tråda ansiktet.

LASHLIFT

BROW LAMINATION/ BROWLIFT

Lashlift är perfekt för dig som vill framhäva dina egna fransar. Lashlift kan antingen göras väldigt naturligt eller mer dramatiskt beroende på önskat resultat. Lashlift passar även för dig som inte kan göra en fransförlängning på grund av att du inte tål limmet eller dig som tidigare gjort fransförlängning och behöver ta en paus.

Brow lamination är en populär behandling där brynstråna formas om med hjälp av permanentvätskor. Efteråt kommer brynen blir mer lättstylade. Då vi jobbar med dina egna strån varierar slutresultat utifrån vad vi har att jobba med - tätare hår ger ett fylligare resultat

FÄRGNING FRANSAR & BRYN

Med hjälp av färg framhäver vi dina bryn och fransar. Välj mellan traditionell färg eller den banbrytande hybridfärgen.

Lashlift, Trelleborg, Brasiliansk vaxning, browlift, trådning, sockervaxning,
bottom of page